SPORT I AKTIVNOSTI

Biciklizam

Senj i senjsko područje svojim klimatskim uvjetima i konfiguracijom terena idealna je destinacija za biciklizam tijekom cijele godine.

VIDI VIŠE

Planinarenje

Uređene planinarske staze i šetnice na području Senja.

VIDI VIŠE

Ronjenje

Istočna obala Jadrana od najstarijih je vremena bila plovni put od Istoka prema zapadu. Ta davna pomorska ruta i danas se može pratiti po ostacima na kopnu i pod morem.

VIDI VIŠE

Jedrenje

Zahvaljujući brojnim uvalama i skrivenim plažama jedrenje senjskim akvatorijem predstavlja istinski užitak svakom zaljubljeniku u more i vjetar.

VIDI VIŠE

Ribolov

Za obavljanje rekreacijskog i športskog ribolova u ribolovnom moru Republike Hrvatske potrebna je dozvola, bez obzira obavlja li se sa obale ili iz brodice.

VIDI VIŠE

Lov

Na području Grada Senja nalaze se brojna lovišta. Primorsko područje podno Velebita vrlo je pristupačno i bogato raznim vrstama divljači kao što su: smeđi medvjed, srna, divokoza, jelen lopatar, divlja svinja i muflon.

VIDI VIŠE

Sportsko- rekreativni centar Tenis

Sportsko- rekreativni centar Tenis nalazi se na brdu Nehaj, u sklopu parka Nehaj. U svojoj ponudi ima teretanu, vanjsko vježbalište, dva igrališta za mali nogomet, igralište za tenis, 2 stola za stolni tenisi i dječje igralište.

VIDI VIŠE

Skip to content