PLAŽE

Gradsko kupalište Škver

Najpopularnija i najveća plaža je senjsko gradsko kupalište Škver. Plaža je šljunčana uz velike betonirane površine i prilagođena za osobe s invaliditetom. Ponuda plaže je upotpunjena ugostiteljskim objektima, autokampom, igralištem za djecu, tuševima, sportsko-rekreativnim sadržajima (jet ski, kajak, pedaline, brodice, itd.).

Plaža Prva Draga

Prva draga je pristupačna mala šljunčana uvala s kristalno čistim morem i smatra se jednom od najljepših senjskih plaža. Ponudu upotpunjava ugostiteljski objekt.

Plaža Banja

Čuvena senjska plaža Banja ima daleku povijest uređenog kupališta koja datira još prije Drugog svjetskog rata. Danas je moderna plaža s različitim turističkim sadržajima, prilagođena osobama s invaliditetom. Preko dana nudi najam ležaljki, suncobrana, ugostiteljsku ponudu, dok se navečer pretvara u mjesto zabave za mlade s nastupima DJ-a, plesačicama i hostesama.

Plaža Uvala Vlaška – plaža za pse

Putujete li s kućnim ljubimcima, idealno mjesto za Vas je plaža Uvala Vlaška (Plaža Planikovac) koja se smjestila nedaleko Senja. To je prva plaža za pse otvorena na području grada Senja. Posjetiteljima i njihovim četveronožnim prijateljima nudi parking, stazu za istrčavanje, park sa stolom i klupama, oslikani prilazni tunel.

Plaža Kalić

——-TEKST—–

Plaža Sveti Juraj

 

—-Tekst—-

Plaža Lukovo

Daleko od gradske užurbanosti, 20km od Senja, nalazi se Lukovo. To je predivna uvala s velikom plažom i kristalno čistim morem ispunjena mirom i tišinom. Pruža odmor na moru za cijelu obitelj ili za romantične parove.

Skip to content