OBAVIJEST o dodjeli poklon bona socijalno ugroženim umirovljenicima i drugim osobama u stanju socijalne potrebe s područja grada Senja

OBAVIJEST o dodjeli poklon bona socijalno ugroženim umirovljenicima i drugim osobama u stanju socijalne potrebe s područja grada Senja

Kao i proteklih godina, u prigodi obilježavanja božićnih i novogodišnjih blagdana, Grad Senj će dodijeliti poklon bon u iznosu od 50,00 Eura socijalno ugroženim umirovljenicima i drugim osobama u stanju socijalne potrebe  s područja grada Senja.

         Poklon bon će se dodijeliti umirovljenicima čije mirovine ne prelaze 265,00 Eura, a izvršili su prijavu za dodjelu poklon bona, korisnicima zajamčene minimalne naknade pri Hrvatskom zavodu za socijalni rad, te korisnicima naknade za nezaposlene hrvatske branitelje i civilne stradalnike iz Domovinskog rata s područja Grada Senja.

Od dodjele poklon bona izuzimaju se korisnici inozemne mirovine čija ukupna mirovina prelazi 265,00 Eura. Grad Senj uspoređuje prijave s podacima iz službene evidencije.

Prijava i preuzimanje bona se može izvršiti od 01. do 22. prosinca 2023. u Gradskoj upravi, Obala dr. Franje Tuđmana 2,  II. kat, soba br. 8. radnim danom od 08.00 – 10.30 sati.

Uz prijavu je potrebno priložiti osobnu iskaznicu, te odrezak o isplati mirovine.

Ukoliko osoba nije u mogućnosti osobno podignuti poklon bon, molimo da se javi na tel. 053/881-162.

 

GRAD SENJSkip to content