Izborna skupština Gradske glazbe Senj – Juraj Tomljanović izabran za novog predsjednika

Izborna skupština Gradske glazbe Senj – Juraj Tomljanović izabran za novog predsjednika

U petak, 13. siječnja 2023. održana je izborna skupština Gradske glazbe Senj. Juraj Tomljanović izabran je za novog predsjednika kojemu su članovi iskazali jednoglasno povjerenje. Krunoslav Marenić izabran je za zamjenika predsjednika, a Martin Nekić novi je tajnik Udruge. Nakon izbora radnih tijela usvojen je dnevni red te je Skupština usvojila novi Statut Udruge.

Predsjednik Tomljanović, podsjetio je na povijest stvaranja i djelovanja Gradske glazbe, koja je najstarija Udruga u gradu Senju i koja trenutno broji 18 članova. “Gradsku glazbu vidim kao radost grada, sto osamdeset godina uveseljava svoj Senj.” Razriješeni su dosadašnji članovi, te se pristupilo izboru novih članova na svim funkcijama. Uz predsjednika, zamjenika predsjednika i tajnika, novi članovi Upravnog odbora su: Ivan Prpić, Domagoj Grahovac, Josip Varga i Robert Katalinić. U Nadzorni odbor izabrani su: Željko Tomljanović, Vice Nekić, Ines Žarković, Zvonimir Lončarić i Serđo Filipović.

Svim članovima Skupštine Gradske glazbe Senj prigodnim govorom obratio se gradonačelnik grada Senja Jurica Tomljanović te uz čestitke za dosadašnji, zaželio je mnogo uspjeha u budućem radu glazbe te obećao daljnju potporu u radu.

Nakon završetka Skupštine nastavljeno je druženje i pripreme za svečano otvaranje 363. Senjskog mesopusta.Skip to content