IMG_2448_opt (1)
10.05.2017.
U knjižnici obilježen Svjetski dan smijeha

U organizaciji Gradske knjižnice Senj i Osnovne škole S. S. Kranjčevića Senj ovaj je tjedan u senjskoj knjižnici na prigodan način obilježen Svjetski dan smijeha.

Voditeljice programa, učiteljica Melita Marenić i knjižničarka Ana Prpić Rogić pripremile su prvašićima program pun zabave i smijeha kroz koji su se maleni proveselili, ali i učili i kreativno se izražavali.

Koliko su smijeh, optimizam i veselje važni za naš život i zdravlje uvodno je učenicima ispripovijedala voditeljica Ana te naglasila sve psihičke i fizičke prednosti i blagodati smijeha i smijanja. Također, zajednički smo se prisjetili što nas sve može nasmijati, uz važnu napomenu da se trebati smijati iskreno i iz srca, a nikad podrugljivo i zlobno.

Djeca su uživala u poslovicama o smijehu, vicevima te šaljivim pjesmicama koje smo zajednički obradili, a i učenici su s nama podijelili mnogo duhovitih anegdota i viceva pa je naš Dječji odjel zvonio od smijeha.

U nastavku je voditeljica Melita iznijela povijest nastanka Dana smijeha te naglasila da je  parola njezinog razreda-Tko se ne smije, u razred ne smije-najbolja parola. Zajednički smo pregledali i nasmijali se brojnim duhovitim slajdovima na projektoru, a zatim su djeca izrađivala mobilne smajliće od kojih je načinjena šarena i zabavna izložba.

Za kraj su nas prvašići počastili s dva sjajna plesno-glazbena nastupa puna smijeha i veselja uz koje smo se svi zabavili i zaključili-Smijeh je zaista najbolji lijek i treba se smijati svaki dan i to što više!!:)))))))))))

Hvala učiteljici Meliti i njezinom 1. a razredu na uvijek divnoj suradnji i veselom druženju te našem radiju na medijskoj pažnji.

Tekst: Ana Prpić Rogić

Fotografije: Ivana Podolšak

 

Senj uživo
Gradonačelnik
Gradonačelnik Grada Senja
Vrijeme danas
Grad Senj – INFO

GRAD SENJ
Gradska uprava
Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 (0)53/881-162, tel/fax (0)53/881-119
OIB GRADA SENJA : 61106276570
Žiro račun: 2402006-1838700001
grad-senj@gs.t-com.hr

Kalendar događanja 2018.
Hotspot Senj
Hotspot Senj
Prijava nepropisno odbačenog otpada
PRIJAVA