Memo-Bozicne-radionice
01.12.2017.
STARTALE KNJIŽNIČNE BOŽIĆNE RADIONICE

 

Jučer su u senjskoj knjižnici startale tradicionalne božićne radionice za djecu koje se održavaju u sklopu bogatog blagdanskog programa „Advent u Senju“ kojim koordinira senjska Turistička zajednica.

Prva blagdanska radionica pod nazivom „Božić dolazi“ obuhvatila je razne kreativne, poučne i zabavne sadržaje tematski vezane za Božić-najveseliji i djeci najdraži blagdan u godini. Dječji odjel Gradske knjižnice Senj bio je dupkom pun razdraganih mališana koji su uživali u izradi prigodnog nakita te u božićnim pjesmama i pričama. Uz razgovor o nadolazećim blagdanskim radostima, nastala je i krasna izložba radova, a djeca su uz pomoć knjižničarki oslikala i izradila i prekrasne božićne kugle.

Za kraj smo se počastili i jednim animiranim filmom božićne tematike te zakazali novi susret za subotu, 9. prosinca 2017.g. kada nam u goste stižu fotodjedice iz „Foto kluba Senj“ kako bi nam na poseban način dočarali radost fotografije i nadolazećih blagdana.

Uz zaključak kako bit Božića nije u skupim darovima i hrani nego u ljubavi, zajedništvu i druženju, djeca su s veseljem najavila dolazak i na sljedeći susret. Hvala našim vrijednim polaznicima i njihovim roditeljima na dolasku, sudjelovanju i divnom druženju.

Vidimo se uskoro opet!

Raspored ostalih radionica:

09.12., subota
09:30 „Foto – božićna radionica“
– blagdanska radionica fotografije – Gradska knjižnica Senj

Organizator: Gradska knjižnica Senj i Foto klub Senj

14.12., četvrtak
17:00 Radionica „Božić dolazi“
– čitanje božićnih priča i izrada božićnog nakita te tradicionalna dodjela nagrada najčitačima za 2017. godinu – Gradska knjižnica Senj

Organizator: Gradska knjižnica Senj