Memo-snijeg
08.02.2017.
Senjski vrtićarci na zimovanju u Ogulinu

Krajem siječnja grupica od petnaest  predškolaca, polaznika Dječjeg vrtića Travica Senj, bili su na dvodnevnom zimovanju u Ogulinu.

U pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Dubravke Glavaš , te odgajateljica Branke Tomljanović, MarijeRončević   i Suzane Tomljanović, senjski su vrtićarci otputovali u Ogulin na vikend kako bi uživali u snježnim radostima. Djeca su s odgajateljicama bila smještena u Dječjem vrtiću „Bistrac“ u Ogulinu, gdje im je bila osigurana i hrana. Toplu i velikodušnu dobrodošlicu pripremila su im djeca i zaposlenici Dječjeg vrtića „Bistrac“, na čelu s ravnateljicom Ivankom Turković.

U sklopu programa zimovanja, posjetili su Ivaninu kuću bajki, u kojoj su sudjelovali na zanimljivim radionicama. Najveći dio boravka, a što je bila i svrha ovakvog izleta, djeca su boravila na svježem zraku i uživala u snježnim radostima sa svojim odgajateljicama, koje su zajedno s njima uživale, zabavljale ih, a ujedno  i brižno pazile, što im je bio glavni i najteži zadatak.

Ravnateljica je kao znak zahvalnosti za gostoprimstvo pozvala Dječji vrtić „Bistrac“ u Senj, u ljetnim mjesecima kada bude prigodno vrijeme za kupanje u moru, što će njihovu dječicu također razveseliti.

Djeca su oduševljena ovakvim izletom, te su po povratku danima roditeljima prepričavali dogodovštine s izleta, koji će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

Senj uživo
Gradonačelnik
Gradonačelnik Grada Senja
Vrijeme danas
Grad Senj – INFO

GRAD SENJ
Gradska uprava
Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 (0)53/881-162, tel/fax (0)53/881-119
OIB GRADA SENJA : 61106276570
Žiro račun: 2402006-1838700001
grad-senj@gs.t-com.hr

Hotspot Senj
Hotspot Senj
Prijava nepropisno odbačenog otpada
PRIJAVA