slika Zaželi_NASLOV
09.04.2020.
Rad djelatnica projekta „ZAŽELI“ za vrijeme trajanja epidemije COVID – 19

U sklopu projekta „ZAŽELI“ koji se 100% financira iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda održan je radni sastanak sa zaposlenicama, pripadnicama ciljane skupine. Sastanak je održan na temu preraspodjele rada za vrijeme trajanja izvanredne situacije vezano za epidemiju COVID -19.

Prema preporuci Nacionalnog Stožera civilne zaštite RH, zbog trenutne epidemiološke situacije na snazi je poseban način pružanja usluga od strane djelatnica projekta.

S tim u svezi, zaključeno je, da će zaposlenice projekta „ZAŽELI“ obilaziti svoje korisnike i dostavljati im hranu i lijekove, koristeći pri tom zaštitne maske i rukavice kao oblik osobne zaštite. Kontakt sa svojim korisnicima održavati će putem telefona. Za vrijeme trajanja epidemije, bliži kontakt s korisnicima svesti će se na minimum, kako bi se maksimalno zaštitila najranjivija skupina.

U sklopu provedbe projekta zaposlenicama su podijeljene radne jakne s otisnutim logom projekta „ZAŽELI“ kako bi zaposlenice bile prepoznatljive. Sredstva za kupnju radne odjeće osigurana su iz projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanje žena na području Grada Senja“, kodni broj: UP.02.1.1.05.0207 u okviru Operativnoga programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

IMG zaželi 2        zaželi 1

 

Izrezak