Memo_Via_Dinarica
10.11.2017.
Predavanje i prezentacija Alana Čaplara pod nazivom „Via Dinarica“, Gradska knjižnica Senj, četvrtak, 16. studenoga 2017. g. u 18 sati

PLANINARSKO DRUŠTVO „ZAVIŽAN“ SENJ I
GRADSKA KNJINICA SENJ
U SKLOPU MJESECA HRVATSKE KNJIGE
POZIVAJU VAS

NA PREDAVANJE I PREZENTACIJU ALANA ČAPLARA

POD NAZIVOM

VIA DINARICA

GRADSKA KNJIŽNICA SENJ, ČETVRTAK, 16. STUDENOGA 2017.GODINE, 18 SATI

 

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige, a u organizaciji Planinarskog društva „Zavižan“ Senj i Gradske knjižnice Senj 16. studenoga 2017. g. u goste nam dolazi Alan Čaplar, predsjednik Udruge „Via Dinarica Hrvatska“, urednik magazina „Hrvatski planinar“ te autor preko 25 planinarskih vodiča i priručnika.

Gdin. Čaplar će nam kroz riječ i sliku dočarati Via Dinaricu-vrlo zanimljiv međunarodni projekt koji obuhvaća zemlje regije na kojima se rasprostiru Dinaridi. Projektom je obuhvaćeno promoviranje planinarskih ruta, turizma, ekologije te kulturnog i povijesnog bogatsva toga područja s ciljem unaprijeđenja i povezivanja potencijala Dinarskog gorja, a koliko je ovaj projekt omiljen i kvalitetan svjedoče i pohvale od strane National Geographica.

Krasna je ovo tema za sve ljubitelje prirode, planinarenja i za sve one koji teže naučiti nešto novo i otkriti nove mogućnosti. Stoga vas s veseljem pozivamo da zajedno s nama uživate u ovom zanimljivom i živopisnom predavanju i druženju!

Radujemo se vašem dolasku!