20200903_085048_opt
04.09.2020.
Održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Senja

Dana 03. rujna 2020. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta M.C.Nehajeva u Senju održana je sjednica Stožera civilne zaštite Grada Senja. Na sjednici je razmatrana aktualna situacija te stanje spremnosti nadležnih službi i redovitih snaga civilne zaštite za reagiranje i otklanjanje posljedica u slučaju pojave osoba zaraženih koronavirusom SarsCoV2 (Covid-19) na području Grada Senja.

Na sjednici su također bile prisutne ravnateljica Osnovne škole S. S. Kranjčevića Senj Rosanda Bilović i ravnateljica Srednje škole P. R. Vitezovića Danijela Vukelić, koje su članovima stožera prezentirale model i način na koji će se odvijati nastava u školama, a sve u skladu s preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1

Grad Senj i dalje ima izrazito dobru epidemiološku situaciju, što je rezultat primjerenog ponašanja svih građana Grada Senja, koji se pridržavaju mjera i uputa danih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U tom smislu Stožer i nadalje poziva na praćenje svih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, a koji su vidljivi na internetskoj poveznici: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/.

                                                                                                                                                                                         Stožer civilne zaštite

Grada Senja