SLIJEPI I SLABOVIDNI NA PRIJAMU KOD GRADONAČELNIKA
Početna stranica      


Zemljopisni položaj

Gradska uprava

Povijest

Turizam

Međunarodna
suradnja

Obavijesti

Događaji

Kontakti

   

SLIJEPI I SLABOVIDNI NA PRIJAMU KOD GRADONAČELNIKA

(Senj, 15. listopada 2012.)


 

SLIJEPI I SLABOVIDNI NA PRIJAMU KOD GRADONAČELNIKA

Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa gradonačelnik Grada Senja Darko Nekić u svom je uredu primio predstavnike Društva slijepih i slabovidnih Ličko - senjske županije, Ogranak Senj.

Razgovaralo se o poteškoćama s kojima se svakodnevno susreću slijepe i slabovidne osobe kao i o problemima vezanim uz funkcioniranje samog senjskog Ogranka. Jedan dio problema su troškovi i prijevoz do mjesta gdje se održavaju radionice i sastanci za slijepe, u vezi čega je gradonačelnik obećao pomoć na način da se po potrebi gradsko vozilo ustupi na raspolaganje.

„Veliki problem članovima senjskog Ogranka Društva slijepih i slabovidnih je i taj što nemaju svoj prostor“, naglasio je predsjednik Milan Prpić. Gradonačelnik Nekić je rekao da će se taj problem uskoro riješiti na način da će prostor dijeliti s još jednom udrugom.

Također je naglasio kako će se iz gradskog Proračuna i dalje izdvajati dotacija za slijepe i slabovidne osobe te da će im se povodom božićnih blagdana i ove godine isplatiti simbolične naknade.   

 

 

Panorama

Knjiga gostiju

Senjske besede

Foto galerija

Glagoljica

   
       
         
             
Vrh stranice
     
 
Grad Senj, Gradska uprava, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 053/881-162, tel/fax 053/881-119
grad-senj@gs.t-com.hr
webmaster