Događaji - 2. MALONOGOMETNI VETERANSKI TURNIR U KRIVOM PUTU
Početna stranica  
 


Zemljopisni položaj

Gradska uprava

Povijest

Turizam

Međunarodna
suradnja

Obavijesti

Događaji

Kontakti

   

2. MALONOGOMETNI VETERANSKI TURNIR U KRIVOM PUTU


(Krivi put, 18. srpnja 2009.)


KRIVI PUT- Nogometaši krivoputskog NK „Bunjevac-Gavran“ i od nogometa mogu napraviti dobru sportsko -zabavnu manifestaciju i feštu. K tome dati i svoj prilog ukupnoj turističkoj ponudi, ali i doprinijeti okupljanju ljudi porijeklom s ovog danas raseljenog područja. Potvrdili su to još jednom na DRUGOM MALONOGOMETNOM VETERANSKOM TURNIRU koji su u subotu organizirali u Sportskom centru „Damir Tomljanović Gavran“ u Krivom Putu na kojem su svoje nogometne snage ogledale ekipe krivoputskih zaselaka .

U igranju najvažnije sporedne stvari na svijetu uz bodrenje brojne publike igrale su ekipe Krivog Puta, Alana, Vrataruše, Mrzlog Dola, Podbila i Veljuna.U konačnici slavila je ekipa Krivog Puta kojoj je pripala nagrada od tisuću kuna. Sa petsto kuna nagrađena je drugoplasirana ekipa Vrataruše, a sa tristo kuna ekipa Alana koja je zauzela treće mjesto. Veliku pažnju publike izazvao je i nogomet žena koje su na turniru nastupile prvi put. Igrala je ekipa „Bunjevke“ protiv članica maškarane skupine „Raganj“ iz Senja , a pobjedu su nadomoćno sa 3:1 odnijele Bunjevke.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ivica Prpić, a najbolji strijelac bio je Damir Prpić, dok je za najboljeg vratara izabran Marko Pavelić.

Turnir je počeo već u ranim poslijepodnevnim satima a nakon sportskih ogledanja uslijedila je zabava i druženje na koje su predvečer unatoč niskim temperaturama koje su noću karakteristične za senjsko zaleđe pristigli brojni posjetitelji iz Senja i iz okolnih mjesta. Za dobru atmosferu bio je „zadužen“ vokalno instrumentalni sastav „Trio marinero“ iz Senja.

Tekst i foto: Dorotea Prpić


 

Panorama

Knjiga gostiju

Senjske besede

Foto galerija

Glagoljica

 
     
Vrh stranice
   
 
Grad Senj, Gradska uprava, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 053/881-162, tel/fax 053/881-119
grad-senj@gs.t-com.hr
webmaster