NOVOIMENOVANI NAČELNICI PU LIČKO - SENJSKE I PP SENJ SLUŽBENO SE SUSRELI S GRADONAČELNIKOM
Početna stranica      


Zemljopisni položaj

Gradska uprava

Povijest

Turizam

Međunarodna
suradnja

Obavijesti

Događaji

Kontakti

   

NOVOIMENOVANI NAČELNICI PU LIČKO - SENJSKE I PP SENJ SLUŽBENO SE SUSRELI S GRADONAČELNIKOM

(Senj, 7. studenog 2012.)


             

NOVOIMENOVANI NAČELNICI PU LIČKO - SENJSKE I PP SENJ SLUŽBENO SE SUSRELI S GRADONAČELNIKOM

Gradonačelnik Grada Senja g. Darko Nekić u svom je uredu povodom službenog upoznavanja primio novoizabranog načelnika Policijske uprave Ličko - senjske g. Antu Podnara,  njegovog zamjenika g. Mladena Kranjčevića i načelnika Policijske postaje Senj g. Maria Jančića.

Tijekom prvog službenog susreta dogovaralo se o budućoj suradnji između Grada Senja i policije. Predstavnici policije naglasili su da je potrebno aktivirati rad Vijeća za prevenciju Grada Senja, kojeg treba ponovno oformiti, a čija aktivnost je nužna za dobru komunikaciju.

„Policiju treba doživljavati kao partnera što promiče i sam program Policija u zajednici. Opći interes je da policija i lokalna zajednica dobro funkcioniraju, stoga policiju treba percipirati kao javni servis“, naglasio je načelnik PU Ličko-senjske i dodao kako jedinica lokalne samouprave i policija posredstvom Vijeća za prevencije mogu uspješno rješavati nastale probleme.

„Vjerujem da ćemo imati podršku policije tijekom naših aktivnosti, ponajprije tu mislim na manifestacije koje organizira Grad te da ćemo uspješno surađivati. U potpunosti se slažem da policiju treba doživljavati kao partnera u smislu poboljšanja kvalitete života u zajednici. Apsolutno podržavam Vašu inicijativu u vidu novog konstituiranja Vijeća za prevencije koje treba postati glavno komunikacijsko sredstvo između Grada i policije“, rekao je gradonačelnik i dodao da će se žurno krenuti s ponovnim konstituiranjem Vijeća za prevenciju.

 

Panorama

Knjiga gostiju

Senjske besede

Foto galerija

Glagoljica

   
       
         
Vrh stranice
     
 
Grad Senj, Gradska uprava, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 053/881-162, tel/fax 053/881-119
grad-senj@gs.t-com.hr
webmaster