„MRVA SRIĆE“ ZA SREĆU POTREBITIMA
Početna stranica    


Zemljopisni položaj

Gradska uprava

Povijest

Turizam

Međunarodna
suradnja

Obavijesti

Događaji

Kontakti

 

„MRVA SRIĆE“ ZA SREĆU POTREBITIMA

(Senj, 15. prosinca 2012.)


             

„MRVA SRIĆE“ ZA SREĆU POTREBITIMA

 Članice Duhovne udruge „Mrva sriće“ u suradnji sa senjskim župnim Caritasom, tradicionalno u predblagdansko vrijeme, u prostoru trgovine Konzum, prikupljale su hranu i ostale potrepštine za pomoć onim građanima kojima je najpotrebnije.
Građani, koji su došli u nabavu namirnica bili su više nego svesrdni pri punjenju kutija raznim artiklima koji će prilikom božićnih blagdana mnogim senjskim obiteljima dobro doći. Brašno, šećer, ulje, tjestenina, mlijeko… sve su to svakodnevno potrebne namirnice kojih su se Senjani velikodušno odricali.
Pomoć aktivisticama u prikupljanju hrane od srca su pružili i senjski gradonačelnik Darko Nekić i gradski vijećnik Dean Orlić.
Inače, „Mrva sriće“ je tijekom ove godine organizirala brojne prodajne akcije čiji je prihod uvijek namijenjen za humanitarne svrhe - pomoć potrebitima i bolesnima. Primjerice, izrađivali su i prodavali ukrase u povodu Uskrsa, a sa svojim štandom sudjelovali su i na gradskoj manifestaciji Uskočki dani. U crkvi su organizirali prodajnu izložbu u povodu Dana kruha, dok su sudjelujući na sajamskoj manifestaciji Expo Senj osvojili nagradu za najljepše uređen izložbeni prostor. Ukrase izrađivane u povodu blagdana Svetog Nikole već su rasprodali pa sada kreću u izradu božićnih i novogodišnjih vjenčića i ostalih prigodnih dekoracija.

Kliknite na slike za uvećanje!

Klikni na sliku za uvećanje! Klikni na sliku za uvećanje!

Klikni na sliku za uvećanje! Klikni na sliku za uvećanje!

Klikni na sliku za uvećanje! Klikni na sliku za uvećanje!

Klikni na sliku za uvećanje!

 

Panorama

Knjiga gostiju

Senjske besede

Foto galerija

Glagoljica

 
     
Vrh stranice
   
 
Grad Senj, Gradska uprava, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 053/881-162, tel/fax 053/881-119
grad-senj@gs.t-com.hr
webmaster