POLICIJA I POMOĆ U KUĆI U SURADNJI
Početna stranica    


Zemljopisni položaj

Gradska uprava

Povijest

Turizam

Međunarodna
suradnja

Obavijesti

Događaji

Kontakti

 

POLICIJA I POMOĆ U KUĆI U SURADNJI

(Senj, 21. prosinca 2012.)


             

POLICIJA I POMOĆ U KUĆI U SURADNJI

U blagdansko vrijeme djelatnici senjskog programa „Pomoć u kući“ dodatno se trude pomoći i razveseliti svoje korisnike. Korisnici njihova programa mahom su osobe starije životne dobi koje najčešće u kućanstvu žive same i od kojih velik broj živi skromno, a znatan broj i u velikoj neimaštini. „Pomoć u kući“ organizirala je akciju prikupljanja hrane i ostalih potrepština u koju se uključila i Policijska postaja Senj.

„Djelujući u sklopu nacionalnog projekta „Policija u zajednici“, ostvarili smo suradnju s programom „Pomoć u kući“. Policijski službenici prikupili su prehrambene proizvode i odjeću koju će djelatnici „Pomoći u kući“ predati svojim korisnicima. Treba istaknuti da se ne radi o jednokratnoj pomoći, već ćemo akciju nastaviti provoditi početkom svakog sljedećeg mjeseca“, rekao je kontakt- policajac Emanuel Vesel.

 U akciju su se uključili i mnogi volonteri te privatni poduzetnici, a mlađi osnovci na satovima vjeronauka izradili su božićne čestitke koje će zagrijati srca starih i nemoćnih.

„Zahvaljujem se svima koji su se uključili u ovu akciju kojom želimo našim korisnicima poručiti da nisu sami i zaboravljeni. Veseli me činjenica da Senjani, unatoč teškoj situaciji, imaju sluha za ovakve akcije, a još me više raduje što će se akcija nastaviti i nakon blagdana“, rekla je voditeljica programa „Pomoć u kući“ Mirjana Vukelić.

 

 

Panorama

Knjiga gostiju

Senjske besede

Foto galerija

Glagoljica

 
     
   
Vrh stranice
   
 
Grad Senj, Gradska uprava, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 053/881-162, tel/fax 053/881-119
grad-senj@gs.t-com.hr
webmaster