Događaji - ODRŽANA 28. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SENJA
Početna stranica      


Zemljopisni položaj

Gradska uprava

Povijest

Turizam

Međunarodna
suradnja

Obavijesti

Događaji

Kontakti

   

ODRŽANA 28. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SENJA

(Senj, 14. rujna 2012.)

 

ODRŽANA 28. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SENJA

Donošenjem odluke o prodaji zemljišta u novoj poslovnoj zoni Burnjak, Gradskog vijeće Grada Senja na svojoj 28. sjednici, koja je održana 14. rujna 2012. godine, stvorilo je preduvjete za njezino stavljanje u funkciju. Određene su i početne prodajne cijene zemljišta u zoni. Početna cijena zemljišta za izgradnju obnovljivih izvora energije je 25 kuna, a za sve ostale gospodarske namjene 11,07 kuna po četvornom metru. Najavljeno je i da će natječaj za prodaju zemljišta  u zoni biti uskoro objavljen.

Vijećnici su prihvatili i izvješće o ostvarivanju Gradskog proračuna za prvo polugodište ove godine u kojem su prihodi ostvareni sa 50,2% od godišnjeg plana, a rashodi sa 38,4%. Prihvaćeno je i izvješće državne revizije koja je pregledala poslovanje Grada za prošlu godinu i s kojim, prema riječima gradonačelnika Darka Nekića, možemo biti zadovoljni. Gradonačelnik je vijećnicima podnio i polugodišnje izvješće o svom radu u kojem se je osvrnuo  na strateške projekte Grada Senja. Riječ je o izgradnji javne turističke infrastrukture u Parku Nehaj u Senju kao i prve faze kanalizacije Trbušnjak i vodovoda Prizna.
Gradsko vijeće donijelo je i odluku kojom se GKD Komunalcu Senj nalaže da sukladno Zakonu o vodama razdvoji svoje djelatnosti na način da se one više ne vrše u okviru jednog poduzeća. Prema donesenoj odluci, vodovod i odvodnja bili bi jedno, a sve ostale djelatnosti, koje obavlja Komunalac, drugo poduzeće.  

 

Panorama

Knjiga gostiju

Senjske besede

Foto galerija

Glagoljica

   
   
 
       
           
           
Vrh stranice
 
   
 
Grad Senj, Gradska uprava, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj
tel. ++385 053/881-162, tel/fax 053/881-119
grad-senj@gs.htnet.hr
webmaster