Maya
19.12.2017.
20. GODIŠNJICA POSTOJANJA I RADA PLESNE SKUPINE MAYA’S DANCE NATION

 

 

U sklopu programa Advent u Senju 2017. u petak, 15.prosinca u velikoj dvorani Doma kulture M.C.Nehajeva s početkom u 19,00 sati održan je prigodan glazbeno-scenski program posvećen 20. godišnjici postojanja i rada plesne skupine Maya’s dance nation. U dobro osmišljenom i zanimljivom programu, kojeg je vodio Danijel Tomljanović Feralić, a kojem su organizatori Pučko otvoreno učilište M.C.Nehajeva, Plesna skupina Maya’s dance nation i foto klub „Senj“ sudjelovali su: ženska klapa „Senjkinje“, četiri uzrasta plesne skupine MDN, Matej Prpić, Ivana Nekić, Josipa Butorac, plesna skupina „ Rožice“ i  VID „Bonaca“.

 

Ova prekrasna večer, kojoj su nazočili brojni naši sugrađani je svojevrsni izraz zahvalnosti kako plesnoj skupini Maya’s dance nation tako i njihovoj osnivačici i voditeljici Maji Martulaš Brozičević koja puna dva desetljeća, zdušno i revno, otkriva ljepotu plesa brojnim djevojčicama i djevojkama.  Plesna skupina MDN, koja od osnutka djeluje u sastavu Pučkog otvorenog učilišta M.C.Nehajeva, redoviti je sudionik brojnih događanja u gradu Senju,  kao i mnogih plesnih natjecanja diljem Hrvatske s kojih se redovito vraća okićena priznanjima i nagradama. Svoju čestitku Maji uputili su Sanjin Rukavina, gradonačelnik Grada Senja, Viktor Samaržija, direktor ureda TZ Grada Senja, Ivan Prpić, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta M.C.Nehajeva  i Tea Mlinarić, aktualna MISS Hrvatske, koja je također jedno vrijeme bila vrlo aktivna u plesnoj skupini.

 

Obuzeta emocijma, Maja je svim dosadašnjim članicama uručila prigodna priznanja te se zahvalila svim relevantnim institucijama i pojedincima koji su je tijekom dva desetljeća pratili  konkretnom pomoću i razumijevanjem.

U organizaciji programa vrlo aktivno su sudjelovali i članovi foto kluba „Senj“ koji su u predvorju Doma kulture upriličili prigodnu izložbu te su nazočne mališane fotografirali sa Djedom Božićnjakom.